Una ruta de Pedales del Mundo

Pressupost

La reserva de Pedals d’Occitània és un paquet que consta d’un forfait i dels allotjaments on es pernocta durant la travessa. El preu del viatge varia en funció del tipus de forfait escollit, el tipus d’allotjament reservat, les dates i el número d’etapes en que es realitzi la ruta. A més, es poden contractar una sèrie de serveis addicionals que es detallen a continuació.

Forfaits

  • Forfait bàsic: inclou roadbook, mapa de la ruta, track per GPS i obsequis de Pedales del Mundo.
  • Forfait complet: Inclou el mateix que el forfait bàsic i, a més, el transport d’1 maleta d’un pes màxim de 12 kg durant la travessa.

Per poder oferir el forfait complet, es precisa un mínim de 4 forfaits complets encara que no siguin de la mateixa reserva.

Paquets

  • STANDARD: el paquet inclou la reserva d’allotjaments tipus cases rurals
  • ECONÒMIC: el paquet inclou la reserva d’allotjaments tipus refugis, albergs i cases rurals

Serveis opcionals

Assegurança

Recomanem no realitzar la ruta sense assegurança. El preu de l’assegurança per persona varia en funció dels dies amb que feu la ruta. Tarifes 2019:

  • 3 etapes: 28,10€
  • 4 o 5 etapes: 36,64€
  • 6 o 7 etapes: 39,04€

 Podeu veure’n aquí les condicions generals i les cobertures.

Els ciclistes federats disposeu d’assegurança que cobreix un possible accident en ruta.

Lloguer de bicicletes

Si no tens bicicleta o no pots venir amb la teva, la organització de Pedals d’Occitània t’ofereix la possibilitat de fer les gestions necessàries per llogar-ne una. Demaneu informació a l’hora de sol·licitar pressupost o formalitzar la vostra reserva a través del formulari.

Les bicicletes s’entreguen revisades i en perfectes condicions per afrontar sense problemes el recorregut. Servei subjecte a disponibilitat.

Assistència en ruta

No voldríem que un problema mecànic fos la causa de la vostra retirada i no poguéssiu finalitzar amb èxit la Pedals d’Occitània. Si fos necessari, posem a la vostra disposició els contactes amb els tallers mecànics de la zona amb servei d’assistència en ruta o bicicletes de substitució/lloguer en cas d’avaria no reparable in situ.

Circuit Termal

Al finalitzar la ruta, us recomanem no marxar de la Val d’Aran sense premiar el vostre esforç amb un circuit termal i massatge de descàrrega de cames a les Termes Baronia de Les (a 20 km de Vielha). Piscines exteriors i interiors, saunes, vaporarium, pediluvi, jacuzzis, àrea de relax… Consulta els horaris i tarifes en el moment de fer la teva sol·licitud de reserva o pressupost i t’informarem!!

I si ho prefereixes, també et podem reservar el circuit termal a Les Thermes de Luchon (a 45 minuts de Vielha), on hi trobaràs un vaporarium natural únic en tot Europa.

Menú Pedals

A la arribada a Vielha i sempre que tornis a la Val d’Aran, amb nosaltres pots reservar el Menú Especial Pedals que ofereix el restaurant Era Lucana (Vielha) on podràs degustar la cuina típica de la nostra regió combinada amb tocs de cuina d’autor.

Formulari per demanar pressupost

Dades personals

Dades de la ruta

(Màxim 12Kg/maleta)

Número d'acompanyants

(No fan la travessa en bici)
(3-11 anys)
(0-2 anys)

Comentaris

La demanda de pressupost o formalització de reserva implica l’acceptació del reglament

D’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals aportades per a confeccionar el prressupost són incorporades a un fitxer de titularitat de CONSULTORIA DETH PIRENEU, S.L. amb la finalitat de facilitar la confecció del mateix i enviar-li informació comercial sobre els nostres productes o serveis. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició en qualsevol moment, mitjançant un escrit acompanyat d’un document oficial que l’identifiqui, dirigit a CONSULTORIA DETH PIRENEU, S.L. CL. ARNALS, 8 BAJOS -25530-VIELHA E MIJARAN (LLEIDA).